- Acasa
- Categorii
- Cutite profesionale
- Cutite Swibo
Cutite profesionale - Swibo
- Toate
- Ascutitor cutite
- Briceag
- Cutit bucatar
- Cutit chef
- Cutit paine
- Cutit Swibo
- Cutit Swibo - Victorinox
- Cutite Dick
- Cutite Giesser
- Cutite macelari
- Cutite MORA
- Cutite pentru fructe
- Cutite pentru legume
- Cutite profesionale
- Cutite speciale
- Cutite Swibo
- Cutite Tramontina
- Cutite Victorinox
- Dick
- Dick ErgoGrip
- Dick ExpertGrip
- Dick MasterGrip
- Dick Red Spirit
- Giesser Prime Line
- Lama cu alveole
- Lama curba
- Lama dreapta
- Lama flexibila
- Lama pliabila
- Lama rigida
- Lama semi-flexibila
- Lama zimtata
- Masat Dick
- Masat lama ovala
- Nou adaugat
- Pentru dezosat
- Pentru feliat
- Pentru filetat
- Pentru injunghiat
- Pentru injunghiat/spintecat carne
- Pentru jupuit
- Pentru peste
- Pentru transat carne
- santoku
- Satar Dick
- satar macelar
- Satar profesional
- Set Cutite
- Set cutite cadou
- Set cutite Victorinox
- Tais dublu
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutit Swibo 5.8405 este un cutit profesional pentru dezosat si transat carne. Are lama rigida de 13 cm sau 16 cm si se foloseste atat pentru carne de porc cat si pentru carne de vita. Manerul de cu...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo model 8401 sunt cutite profesionale de cea mai buna calitate elvetiana. Se fabrica sub brandul Victorinox, cu lungimi ale lamei de 14 si 16 cm. Se utilizeaza atat la dezosat cat si l...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutitul Swibo 8406 este un cutit cu lama curba flexibila ce se utilizeaza la dezosatul carnii. Poate avea lama cu lungime de 13 sau 16 cm. Lama din otel de cea mai buna calitate si taisul ascutit g...
Cutit Swibo 5.8412.18 pentru injunghi...
Cutit Swibo 5.8412.18 - este un cutit profesional de cea mai buna calitate elvetiana. Are lama cu lungime de 18 cm, cu un tais foarte ascutit ce se mentine pe o perioada indelungata. Varful este fo...
Cutit profesional macelar Victorinox,...
Cutitul Swibo 8435.22 este un cutit pentru macelari, utilizat la alesul si transatul carnii. Lungimea lamei de 22 cm il recomanda pentru carnea de porc si vita. Exista si in varianta cu lama de 26 ...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo 8411 pot avea lama de 18, 20 si 22 cm, fiind niste cutite universale ce se pot folosi atat la taiatul carnii cat si la orice alt produs alimentar solid. Se preteaza atat pentru utili...
Cutit profesional macelarie Swibo 840...
Cutit de dezosare 13cm , cu lama flexibila, curbata.Dezvoltat pentru macelari si bucatari, are o duritate 55-58 Rockwell Fabricat in Elvetia cu otel exclusiv personalizat, pentru o lama de calitat...
Cutit Swibo 5.8404 pentru dezosat cu ...
Cutitul Swibo 5.8404 este fabricat de Victorinox - Elvetia. Este un cutit pentru dezosat, cu lama curba semi-flexibila de 13 si 16 cm folosit de macelari pentru dezosatul carnii de porc, oaie, vita...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutitul Swibo 8409 face parte din linia de produse Victorinox, fiind special conceput pentru profesionistii care isi doresc sa beneficieze de cele mai bune materiale si tehnologii de productie. Ava...
Cutit profesional dezosare Victorinox...
Cutitele Swibo 8404 cu lama semi-flexibila de 13 sau 16 cm se folosesc la dezosatul carnii de porc, vita, oaie, pasare etc. Sunt cutite de cea mai buna calitate elvetiana, avand lama foarte ascutit...
Cutit profesional transare Victorinox...
Cutitele Swibo din modelul 8412 sunt cutite profesionale folosite la injunghiat si spintecat. Se fabrica in variante cu lungime de lama de 13, 15 si 18 cm. Varful foarte ascutit, curbat dinspre amb...
Cutit Swibo 8431 pentru macelari
Cutit Swibo 8431 cu lama lata, dreapta, rigida cu lungime de 21 cm, 24 cm sau 26 cm. Este denumit si cutitul macelarului, fiind folosit in toate operatiile de taiere a carnii: feliere, ales, transa...
Cutit profesional Victorinox, Swibo® ...
Cutitul Swibo 8427 cu lama de 15 sau 18 cm se foloseste pentru jupuit la porc, vita, oaie sau animale de vanat. Forma lamei urmareste usor curbura dintre piele si corpul animalului, fiind mai comod...
Cutit Victorinox - Swibo 8452_20 cu l...
Cutitul Swibo 8452.20 este un cutit pentru filetat peste, cu lama flexibila de 20 cm. Este un cutit profesional de cea mai buna calitate elvetiana, avand un tais foarte ascutit ce se intretine pe m...
Cutit profesional macelar Victorinox,...
Cutit de macelar Swibo 8431 - poate avea lama de 21, 24 sau 26 cm si se foloseste la transatul carnii, fiind denumit si cutitul macelarului. Lama lata si ascutita, permite o feliere usoara, intreti...
1 – 15 produs(e) din 19